Skip to content

Som småbruker og jeger tilbringer jeg masse tide ute i alt slags vær og lys. Mine Tonic briller har blitt en absolutt nødvendighet når jeg går ut av døra hjemme ifra, og de er så og si med meg overalt akkurat som biakkja.
Jeg som til vanligvis bruker briller mot skjeve hornhinner med styrke, ser ikke ut til å savne de når jeg tar på meg et par Tonic. Noe av grunnen til dette er at den desentrerte optikken i den polariserte krystall linsen gjør at øynene slapper veldig godt av i brillen noe som selvfølgelig er kjempe behagelig, og de med styrke blir som oftest liggende igjen hjemme.
Min favoritt er modellen Torquay da den sitter som støpt på mitt hode og er litt smalere. Gleder meg til dame modellen kommer og få prøvd de med meg ut på jakt.

Instagram: sirivill

Back To Top