Skip to content

Alle stilene våre har: VÅRE SLICELENS, Kutt vekten holdt Them Tonic:
Polarisering: Med Tonic Eyewears linser har sportsfiskere polarisering og vårt spesiallagde lysfiltreringssystem som gir uovertruffen klarhet og fargeforbedring. Tonic Gen2-serien har alle nye filtersystemer som nå leverer forbedret lystransmittans og fargeseparasjon.

Glass SLICELENS:
Tonic er den eneste fiskesolbrillen i Australia som bruker Crystalite Glass: den klareste glasslinsen som er tilgjengelig for øyeblikket. Vår Gen2-serie har nå de bemerkelsesverdige SLICELENS. Med bare 1,7 mm og 35 % lettere i vekt enn de vanlige industriproduktene, er SLICE tynnere enn de fleste polariserte glasslinser som er laget. Så sannere enn noensinne, Tonic-solbriller kan brukes hele dagen og føles ikke tunge.

Desentrering:
Tonic gjør hvert objektiv desentrert, noe som er viktig for å se sann dybde og sann avstand. Desentrering eliminerer prismer eller følelsen av at du mister fotfestet når du går gjennom bekker og over steiner, du er stabil med TONIC.
Anti-reflekterende belegg: Tonic har et anti-reflekterende belegg påført på baksiden av linsen for å redusere reflekterende gjenskinn eller «sprette tilbake» til pupillen. Dette er ekstremt viktig ved siktefiske, kjøring og det er et must å ha toppkvalitetsbriller.

Tonic Eyewears Photochromic Copper Glass Lens
Den fotokromatiske kobberlinsen er en kobberbronse med høy kontrast. Denne linsen er fotokrom, så den blir mørkere eller lysere og endrer seg hele tiden for å passe de omgivende lysforholdene. Denne linsen er utviklet for å gi den høyeste kvaliteten, med vårt firefargefilter: Vårt firefargeintegrerte polarisasjonsfiltersystem er mellom linsene: vi har grønt som beholder fargen, gult som gir skarp kontrast når omgivelseslyset er lavt, brun- og kobberblanding for å gi høy definisjon i ferskvanns- og saltvannsforhold. Photochromic Copper kan bæres komfortabelt hele dagen under alle lysforhold, Clarity er overveldende. *VLT 19 % til 14 % visuell lystransmittans

Tonic Eyewears NYE ​​Photochromic Grey Glass Lens
Den fotokromatiske linsen av grå glass har tre farger integrert i linsen: grå, grønn og aqua. Der de fleste grå linser har en tendens til å flate ut fargen, definerer den grå Tonic-linsen fargen. Denne linsen er fotokrom, så den blir mørkere eller lysere og endrer seg hele tiden for å passe de omgivende lysforholdene. Dette objektivet er utviklet for å gi den høyeste kvaliteten, det er forskjellen mellom Tonic og alle andre grå linser på markedet. Akkurat som alle Tonic-linsene er klarheten overveldende. Vår Gen2 Grey er nå fotokrom, og gir enda mer allsidighet. *VLT 19 % til 15 % visuell lystransmittans

Tonic Eyewears Light Copper Glass Lens – The Neon
Neon-linsen er den letteste fiskelinsen på markedet i Australia i dag. Det lyser opp ting som et neonlys. Den fanger opp de røde, blå, grønne og gule fargene og har et veldig bredt lysspekter som lar deg se veldig tidlig om morgenen eller sent på kvelden. *VLT 33% *Visuell lystransmittans

Tonic Eyewears NYE ​​grønne, røde og sølv speilglasslinser
Med stor klarhet og optikk ser og føles våre nye speil fantastiske. Med kobberbasert grønn og gråbasert rød og sølv, har vi dekket alle vanntyper. Tonics-speil gir høyoppløselig blendingsreduksjon og de leverer høy kontrast under dårlige lysforhold og et meget høyt resultat under fiske. Selve speilet er påført inni linsen og kan derfor ikke skrapes av. *VLT 16 % (grønn) VLT 14 % (rød) VLT 14 % (sølv) visuell lystransmittans.

Tonic Eyewears kobber- eller grå polykarbonatlinse
Tonics polykarbonatlinse er et flott inngangsnivå til høykvalitetsoptikk. Ekstremt lette og slitesterke, polykarbonatlinsene våre er en desentrert injisert formlinse og et antiripebelegg påført front- og bakoverflaten av linsen.
Våre kobberlinser har også polykarbonat:
Tonics firefargespektrumfilter: Vårt firefargeintegrerte polarisasjonsfiltersystem mellom linsene: vi har grønt som beholder fargen, gult som gir skarp kontrast når omgivelseslyset er lavt, brunt og kobberblanding for å gi høy oppløsning.

Våre grå linser har også polykarbonat:
Tonic’s Three Spectrum Filter: Vårt trefargeintegrerte polarisasjonsfiltersystem på baksiden av linsen er en unik egenskap ved vår grå linse: vi har grått for å gi en «naturlig øye» seeropplevelse, grønt og aqua som gir høy oppløsning og levende fargeabsorpsjon.

Tonic Eyewear sine rammer
Alle Tonic Eyewear-innfatninger er laget av TR90 Grilamid optisk materiale. De er alle tøffe og lette. Rammene våre er designet for å være komfortable og optimalisere blokkering av sollys. Alle ikke-TR90-komponenter er nikkel eller rustfritt stål for å forhindre rust. For øyeblikket har utvalget vårt høyglans sort, matt svart og høyglans skilpaddeskalldesign.

Back To Top