skip to Main Content

Martin Bie-Erichsen

Mitt navn er Martin Bie-Erichsen også kjent som Nordic Game Hunter på instagram. Født året 1990 og oppvokst i Bærum. Er en lidenskapelig ørretfisker og en over gjennomsnittlig ivirg jeger. Jeg er utdannet fengselsbetjent, og bor og jobber for tiden i Ålesund.

Har brukt Shimmer i både grey og green. Jeg super fornøyd med passformen til shimmeren. Den slipper lite lys inn fra sidene og legger spotting forholdene godt tilrette. Har også brukt Torquay i photochromic copper. Tanken med Torquay brillene var å benytte dem til fjellturer og i hverdag. Men photochromic copperen har vist seg å være det beste valget for ferskvannfiske i mine øyne. Kan på det sterkeste anbefale Shimmeren, da kombinert med photochromic copper om du er ute etter ørreten i norske forhold!

Instagra: @nordic_game_hunter

Richard Anthony Newman

Jeg er opprinnelig fra Isle of Wight i Storbritannia. Jeg er en sponset kitesurfer / surfer basert på Jæren nær Stavanger. Jeg tilbrakte det meste livet mitt på å reise verden rundt for å mate lidenskapen min for surfing og snowboard tjener for 12 år siden bodde jeg i Norge. Naturlig med å ha en forkjærlighet for alt utendørs og eventyr tar jeg veldig godt av øynene mine.

Tonic brillerlinser og rammer er fantastiske og jeg kan bruke dem hele dagen uten ubehag. Jeg elsker dem for fiske. SUPING, seiling, skateboarding og mye mer. Men favoritten min av alle der de fotokromatiske linsene hjelper meg, er på topp-tur-splitboarding i de norske fjellene.

 

Robert Salomonssen

Robert Salomonsson heter jag. 36 år gammal, äger och driver Nynäs Jakt & Fiske Camp tillsammans med min sambo Nathalie Jonsson.

Jobbar även med jakt & fiskefilm som finns på Jakt För Livet Play. Jagat & fiskat sen barnsben, följ mig på mina äventyr på sociala medier.

Instagram: @Jaktforlivet

 

Cato Bekkevold

Som rødhåra og likbleik sportsfisker er jeg ikke alltid så glad i sola, og sola er definitivt ikke glad i meg! Hvor mange ganger jeg har blitt grillet og brent mørkerød har jeg ikke tall på. Men øynene mine er også temmelig lite begeistret for sola. I skarpt lys uten solbriller blir det mye mysing, noe som gjør at man fort får hodepine, samt blir sliten både fysisk og mentalt. Ingen av delene er forenlig med sportsfiske, der man skal være like oppmerksom som når man kjører bil om natta gjennom Østerdalen etter at elgkua har jaget vekk fjorårskalvene.

Jeg har prøvd utallige par med solbriller opp gjennom et langt sportsfiskeliv, men knapt noe kommer opp mot Tonic. Dette er hi-end solbriller som møter alle krav en sportsfisker har. Dønn solide uten å bli klumpete, behagelige å bære gjennom lange dager, ripesikkert glass som tåler en skikkelig trøkk (det kan jo redde synet ditt dersom storfisken løsner to meter fra stangtoppen og et tungt kunstagn med digre kroker kommer flyende gjennom lufta) samt at du betaler for varen du faktisk får, og ikke for et jålete designmerke signert tunge navn fra moteverdenen. Men de ser FETE ut, og det er aldri feil. Såpass fete at til og med kona begynt å mase om et par!

 

 

 

Back To Top