Skip to content

Alle stilene våre har:
Polarisering: Med linser fra Tonic Eyewear har sportsfiskere polarisering og vårt skreddersydde lette filtreringssystem som gir uovertruffen klarhet og fargeforbedring.

Crystalite Glass: Tonic er det eneste fiske-solbrillen som bruker Crystalite Glass: den klareste glasslinsen som for tiden er tilgjengelig.

1,7 mm objektiv: På bare 1,7 mm tykk er Tonic sammenlignelig lettere enn noe annet objektiv på markedet, der de fleste er 2,0 mm tykke. Så Tonic solbriller kan brukes hele dagen og føles ikke tung.

Decentration: Tonic gjør hvert objektiv anstendig, noe som er viktig for å se ekte dybde og ekte avstand. Sentrering eliminerer prisme eller følelsen av at du mister fotfestet når du går gjennom bekker og over steiner.

Anti-refleksbelegg: Tonic har et anti-refleksbelegg påført linsens bakflate for å redusere reflekterende gjenskinn eller «sprette tilbake» til eleven. Dette er ekstremt viktig når du skal fiske.

Våre glass Photochromic Copper og Glass Blue Mirror-linser har også:

Tonic’s Four Color Spectrum Filter: Vårt fire farger integrerte polariserende filtersystem på baksiden av linsen: vi har grønt som beholder farge, gult som gir høy kontrast når omgivelseslyset er lite, brunt og kobberblanding for å gi høy definisjon.

Tonic Eyewear’s Photochromic Copper Glass Lens

Den fotokromiske kobberlinsen er kobberbronse i høy kontrast. Dette objektivet er fotokromisk, så det blir mørkere eller lysere avhengig av omgivelseslysforholdene. Dette objektivet er utviklet for å gi optikk av høyeste kvalitet i ferskvann og saltvannsforhold. Photo Copper kan bæres komfortabelt hele dagen under alle lysforhold.

Tonic Eyewear’s Light Copper Glass Lens – Neon

Neon-objektivet er det letteste fiskeobjektivet på markedet i Australia i dag. Det lyser opp ting som et neonlys. Den plukker opp de røde, blå, grønne og gule og har et veldig bredt lysspekter som lar deg se veldig tidlig på morgenen eller sent på kvelden.

Tonic Eyewear’s Blue Mirror Glass Lens Blue

Mirror-objektivet er en høyoppløselig gjenskinn som reduserer fargeløsende linse. Røde fargetoner i linsen gir høy kontrast under lite lysforhold og et veldig høyt resultat når du fisker. Selve Blue Mirror har blitt brukt inni linsen, og kan derfor ikke skrapes av.

Tonic Eyewear’s Grey Glass Lens Det grå glasset

Har tre farger integrert i linsen: grått, grønt og aqua. Der de fleste grå linser har en tendens til å flate ut fargen, definerer Tonic grå linsen fargen. Det er en stor forskjell mellom Tonic og andre grå linser på markedet. Akkurat som alle Tonic-linsene er klarheten uslåelig.

Tonic Eyewear’s Frames:

Alle Tonic Eyewear-rammer er laget av TR90-materiale. De er alle tøffe og lette. Rammene våre er designet for å være komfortable og optimalisere blokkering for sollys. Eventuelle ikke TR90-komponenter er nikkel eller rustfritt stål for å forhindre rust. For øyeblikket har vårt sortiment design av høyglanset svart, matt svart og høyglanset skilpadde.

Back To Top